Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Water Consulting

0737308875, 0737308875

Despre noi

Trimite mesaj
Water Consulting
Dezvoltam o activitate care se axeaza pe filtrarea, tratarea si purificarea apei, activitate ce ia o amploare tot mai mare si in tara noastra..

Prin urmare, reprezentam in Romania diferite companii specializate in echipamente pentru filtrarea, tratarea si purificarea apei si beneficiem de un real suport tehnic din partea acestora, furnizand solutii pentru orice aplicatie LA PRETURI CE INGRIJOREAZA ORICE CONCURENTA.

Am ales cel mai bun raport calitate/pret, de la importatori directi, pentru echipamente din domeniu, asigurand o conxiune directa intre importator si beneficiar.

Echipa noastra de specialisti presteaza la cele mai bune preturi analize fizico-chimice la obiectivul ales de catre solicitant.

Pentru urmatoarea etapa, tehnicienii nostri proiecteaza sistemele de tratare a apei, functie de natura si specificul fiecarui caz in parte.

Pentru echipamente se poate asigura transport (gratuit Bucuresti si Ilfov) montajul, instalarea si punerea in functiune, garantie 24 luni si contracte de intretinere la preturi foarte avantajoase, pe perioade incepand cu 12 luni.

Oferim solutii profesionale complete, ce inregistreaza un inalt nivel tehnic, pentru o gama variata de aplicatii, cu ar fi:

- FILTRARE - DEDURIZARE - DEIONIZARE - DEFERIZARE - DEMANGANIZARE - DESULFURARE - DECONTAMINARE BACTERIOLOGICA, ETC.

Detinem solutii pentru imbunatatirea la maxim a calitatii apei din retele de alimentare comune sau puturi private.
Produse si servicii:
sisteme pentru filtrarea, tratarea si purificarea apei, consultanta, proiectare, analize apa, transport, montaj, punere in functiune, servicii garantie, contracte intretetine
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2012

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Water Consulting
Persoana de contact: Draghici Daniel
Adresa: Aleea Buhusi, Nr. 7, Sect. 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Ilfov
Telefon: 0737308875
Telefon mobil: 0737308875
Fax: 0723171320
Website: http://www.water-consulting.ro