Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

O. M. O. Confidential Ro

0725482270,

Despre noi

Trimite mesaj
Agentia de detectivi O.M.O. Confidential Ro a fost acreditata in Romania in 2010, experienta profesionala si cazuistica diversificata permitand recunoasterea ei in plan internalional in anul 2012.

La acest moment, agentia actioneaza in plan national si international cu profesionisti ai filajului, investigatiilor private si tehnicii operative, formati anterior in context guvernamental.

O.M.O. Confidential RO ofera o gama de servicii diversificata, atat pentru persoanele juridice, cat si pentru cele fizice, filajul, investigatia, infiltrarea, instalarea si utilizarea tehnicii specifice fiind doar elementele de baza in rezolvarea unui caz.

Combinarea acestora cu initiativa, analiza rapida si obiectiva a starii de fapt din teren, proiectata pe un grad maxim de mobilitate ii permite rezolvarea pragmatica a oricaror comenzi de informatii.

Rapoartele oferite la finalizarea cazurilor sunt concrete, cu date certe si probe foto, video si audio. Continutul rapoartelor este legal si poate fi utilizat inclusiv la nivel de instanta judecatoreasca.

Relatia clientului cu agentia de detectivi este protejata de discretie si confidentialitate, O.M.O. Confidential RO actionand in cooperare cu clientul pe tot parcursul cazului.

Pentru propriul necesar de expertiza, dar si pentru nevoile colaterale ale Clientilor, agentia de detectivi a incheiat parteneriate cu cabinete de avocatura, birouri notariale, lichidatori judiciari, psihologi, precum si cu experti din domenii asociate activitatii investigative.

Calitatea managementului agentiei de detectivi se reflecta in actualul proces de certificare a sistemului de management al calitatii, in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008, de catre organismul LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL.
Produse si servicii:
detectivi particulari (investigatii private, supravegheri)
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: O. M. O. Confidential Ro
Persoana de contact: Nicolau Bogdan
Adresa: Str. Ioan Borcea, Nr. 39A
Localitate: Constanta
Judet: Constanta
Telefon: 0725482270
Website: http://omo-confidential.ro