Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Wapo Service S.r.l

021/2412597,

Despre noi

Trimite mesaj
Wapo Service este o companie al carei domeniu de activitate il reprezinta echiparea statiilor de distributie carburanti, echiparea spalatoriilor automate pentru toate tipurile de autovehicole, furnizarea de echipamente pentru potabilizarea si epurarea apei.

Misiunea noastra este aceea de a oferi pietei romanesti echipamente si servicii de cea mai inalta calitate facand legatura intre cei mai mari producatori din domeniu si intreprinzatorii romani care sunt preocupati de calitatea investitiei lor.

De aceea, suntem reprezentanti unici in Romania ai binecunoscutelor companii: Dresser Wayne Pignone, OPW Petrovend, Petrotechnik Ltd., Horn & Deutsche Tecalemit, WashTec, RHEBAU, Degremont, Schreiber. La calitatea produselor pe care le oferim se adauga experienta indelungata in instalare si capacitatea de a rezolva cu promptitudine eventualele dificultati aparute pe tot cuprinsul tarii, datorita punctelor de prezenta a firmei din Bucuresti, salaj, Constanta, Braila, Iasi.

Noi oferim: Pompe distributie carburanti, Pompe garaj, Rezervoare carburanti, Statii mobile, Colonete, Tehnologii benzinarii, Statii epurare, Spalatorii automate, Portal, Tunel, Spalatorii mobile, spalatorii auto
Produse si servicii:
echiparea statiilor de distributie carburanti, echiparea spalatoriilor automate pentru toate tipurile de autovehicule, furnizarea de echipamente pentru potabilizarea si epurarea apei, spalatorii auto
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1995

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Wapo Service S.r.l
Persoana de contact: Poiana Costin
Adresa: Al Capidava, Nr. 14-18, Sect. 2, Cod 22936
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/2412597
Fax: 021/2412598
Website: http://www.wapo.ro