Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Grup Hotelier Sofianu

Cazare In Regim Hotelier Vl
0350431502,

Despre noi

Trimite mesaj
Avem placerea sa va informam ca in central orasului Rm Valcea s-a inaugurat apart-hotelul Vila Carmen****, care ofera spre inchiriere pe termen lung sau pe termen scurt in regim hotelier, apartamente de lux care contin 2 dormitoare, un living, o minibucatarie si o baie cu hidromasaj la standarde ridicate pentru a satisface exigentele confortului maxim.

Amenajarea camerelor dovedind un gust desavarsit si o deosebita atentie pentru detalii ce asigura o atmosfera placuta de liniste si intimidate pentru oaspetii aflati departe de casa. Moblierul este confectionat dintr-un lemn natural, oferind caldura si intimidate.

Fiecare apartament dispune de loc de parcare propriu supravegheat si pazit 24 de ore din 24. Deasemenea oaspetii apart-hotelului nostru dispun de sala de conferinte si mic dejun, lounge pentru intalnirile de afaceri, spalatorie proprie si sala de fitness.
Produse si servicii:
Inchiriere pe termen lung sau pe termen scurt 20 de apartamente in regim hotelier, mic dejun, spalatorie, transport, parcare, minibar, internet, tv, room service, centru spa
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
Operator Turism
Anul infiintarii:
2008

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Grup Hotelier Sofianu
Persoana de contact: Serban Marius
Adresa: Str. Regina Maria, Nr. 14
Localitate: Rm. Valcea
Judet: Valcea
Telefon: 0350431502
Fax: 0350431502