Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Somes Srl

Materiale pentru casa ta
0722977340, 0722977340

Placaj marmura alb alb lustruit 61 x 30,5 x 1cm

In Stock
Telefon:
0722977340
Pret:
141.61 lei
 

Detalii produs

Marmura Alb Lustruit 61x30.5x1 cm

Marmura este o roca metamorfica ce se formeaza din calcar sub actiunea caldurii si presiunii de-a lungul anilor in scoarta terestra. Marmura este foarte densa, dura, cu granulatie fina, care poate fi lustruita usor. Numele sau isi are originea din limba greaca veche, unde insemna a straluci, a luci.

Impuritatile prezente in calcar in cursul perioadei de recristalizare modifica compozitia minerala a marmurei. Mineralele rezultate din impuritati dau marmurei o mare varietate de culori. Din punct de vedere al calcitului, marmura cea mai pura este cea de culoare alba. Marmura care contine hematite este de culoare rosiatica, cea care contine limonit este galbena si cea care contine serpentine este de culoare verde.

Inca din antichitate, datorita durabilitatii si proprietatilor sale decorative deosebite, marmura este utilizata ca material in constructii cat si ca material pentru sculptori. Marmura poate fi utilizata pentru placarea peretilor, realizarea de pardoseli, blaturi pentru bucatarie, baie, scari interioare si exterioare, glafuri, seminee.

Produsele din imagini sunt cu titlul de prezentare al unui design si nu fac obiectul unei vanzari. S.C. SOMES SRL ofera doar materia prima in directa legatura cu piatra naturala, restul obiectelor sunt de design. Preturile sunt exclusiv/mp de materie prima si nu contin prelucurari, debitari sau decupaje.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Somes Srl
Persoana de contact: Brincoveanu Ana
Adresa: Calea Calarasilor, Nr. 147
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0722977340
Telefon mobil: 0722977340

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi