Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Somes Srl

Materiale pentru casa ta
0722977340, 0722977340

Granit Rosu Imperial Lustruit 290x90x2 cm

In Stock
Telefon:
0722977340
Pret:
199.61 lei
 

Detalii produs

Granit Rosu Imperial Lustruit 290x90x2 cm

Granitul este o roca magmatica masiva, cu cristale care au dimensiunea de cativa milimetri, formata la adancimi mari, continand in principal cuart, feldspat sau minerale de culoare inchisa.

Granitele se formeaza din magma acida bogata in silicati, care vine din adancime si care in apropierea suprafetei pamantului se solidifica prin racire lenta in crapaturile scoartei avand uneori un diametru de cateva sute de kilometri. In functie de adancimea la care magma isi face loc prin crapaturile tectonice, densitatea acestuia poate fi mai ridicata. Astfel, magma se va raci lent si va produce in final o roca mult mai solida.

Cuvantul granit provine din latinescul granum, care inseamna bob, cu referire la structura- grosier bob a unei astfel de pietre.

In functie de mineralogia lui, granitul, dobandeste o varietate de nuante, predominante fiind culorile de gri, roz si alb.

Granitul poate fi folosit cu succes atat la interior cat si la exterior in aplicatii ce necesita precizie, montajul lui se realizeaza fara rosturi de dilatatie, nefiind afectat de intemperii si schimbari de temperatura. Granitul este foarte rezistent la zgarieturi, fisuri si la pete colorate.
Produsele din imagini sunt cu titlul de prezentare al unui design si nu fac obiectul unei vanzari. S.C. SOMES SRL ofera doar materia prima in directa legatura cu piatra naturala, restul obiectelor sunt de design. Preturile sunt exclusiv/mp de materie prima si nu contin prelucurari, debitari sau decupaje.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Somes Srl
Persoana de contact: Brincoveanu Ana
Adresa: Calea Calarasilor, Nr. 147
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0722977340
Telefon mobil: 0722977340

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi