Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.c. Vlady 98 Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Termoizolatii
Brand
Executie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
S.C. Vlady 98 S.R.L. Buzau - are ca obiect de activitate lucrări de demolare și de pregătire a terenului, amenajări de șantier și terasamente. Pe lângă acestea, societatea noastră mai execută construcţii industriale şi civile, vile, hale industriale, depozite, reabilitări termice, zugrăveli, vopsitorii, renovări faţade şi clădiri din patrimoniul naţional, pavaje, canalizări, hidroizolaţii, tâmplărie PVC cu geam termopan.

Activitatea societãtii noastre poate fi caracterizată printr-o multitudine de lucrări executate în domeniul construcțiilor și prin diversitatea acestora. Societatea noastră este implicată în procesul de realizare a construcțiilor, cu scopul declarat de a satisface pe deplin cerințele clienților, singura modalitate de a ne menține pe piață, de a promova și dezvolta o cotă ridicată de încredere partenerilor.

Societatea noastră are în medie de 20 de angajați, domeniile de activitate fiind diversificate pe grupe de muncitori ce sunt dirijați de conducători technici cu o vastă experiență în domeniu.

Lucrările noastre sunt dirijate și supervizate de o echipă de ingineri cu o temeinică pregătire profesională și un vast bagaj de cunoștințe acumulat și definitivat de-a lungul timpului.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura
Alte Produse