Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cu tine,pentru tine,ca si tine

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Atomizor Cifarelli M 1200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2400 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Noul atomizor Cifarelli M 1200 reprezinta o evolutie incontestabila de ergonomie si design fata de modelul precedent Cifarelli M3.

Este proiectat pentru utilizare profesionala dar si utilizatorii casnici vor avea beneficii in rapiditatea si comoditatea utilizarii acestuia. Intretinerea este foarte usoara, ergonomia de exceptie si performantele extreme reprezinta caracteristici ce definesc modelul M 1200. Manerul tubului poate fi inclinat in fata sau in spate, parghia de acceleratie poate fi fixata intr-o pozitie de turatie constanta iar noutatea cea mai importanta este oprirea compleeta a solutiei in momentul in care eliberam parghia de acceleratie.

Facilitate care duce la economii substantiale in consumul solutiei de tratament. Amplasarea rezervorului de benzina in partea inferioara coboara centrul de greutate al atomizorului garantand astfel comoditatea purtarii pe spate. Sistemul inbunatatit de ventilatie asigura un debit foarte bun al aerului asigurand o imprastiere a solutiei in picaturi de numai de 90 micrometri.

Prin folosirea materialelor usoare masa totala este de numai 11.8 kg ceea ce reprezinta un avantaj imens pentru un utilaj profesional de o asemenea performanta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura