Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cu tine,pentru tine,ca si tine

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Atomizor O-Mac 3WF-14B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1049 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Atomizorul O-Mac 3WF-14B este un model recent aparut, avand un design elegant si modern. Demarorul este identic in functionare cu cel al modelului O-Mac 3WF-3, fiind caracterizat prin robustete si fiabilitate.

Pompa de amorsare a carburatorului asigura o pornire usoara, iar amplasarea rezervorului de benzina in partea inferioara asigura un centru de greutate coborat si o manevrabilitate foarte buna. Motorul foarte puternic asigura performante de pulverizare foarte bune, raspunzand cerintelor de utilizare pe suprafete mici si medii, in regim de utilizare casnica si semi-profesionala.

Kit-ul ULV inclus realizeaza o pulverizare extrem de fina a solutiei asigurand un grad de acoperire foarte bun si o economie substantiala in consumul de substanta activa de tratament.

Pompa Booster asigura atat transportul solutiei catre capul de pulverizare, cat si amestecarea continua a solutiei din bazin prin circuitul de recirculatie.

O alta particularitate deosebita a acestui model o reprezinta carburatorul care este cu membrane ca si in cazul motoferastraielor, problemele de carburator fiind mai reduse decat in cazul carburatoarelor cu pahar si plutitor intalnite la majoritatea atomizoarelor. Greutatea redusa in comparatie cu performantele de exceptie reprezinta inca un element important in alegerea acestui atomizor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura