Detalii produs
Drojdie selectionata pentru musturi albe, rosii sau roze
Doza 20g de drojdie la 100L de must. Asigura fermentatia a 500L de must.
Avantaje:
asigura fermentatia mustului pana la sec,
reduce sub 0,3 g aciditatea volatila si deci otetirea vinului,
confera finetea vinurilor de calitate produsului final,
rezistenta la dioxid de sulf. Permite fermentarea musturilor sulfitate in prealabil.
A se pastra la temperaturi de maxim 20 grade C.
Mod de utilizare:
Intr-un vas de cel putin 3L se adauga 1 L de apa la temperatura corpului, 35-40 grade C,
Se adauga 50 g zahar si se agita pentru dizolvare,
Se adauga plicul de drojdie de 100g, sau cantitatea dorita, amestecand usor,
Se asteapta 15-20 de minute, timp in care drojdia va face spuma,
Se amesteca usor drojdia si se adauga 1L din mustul ce va fi fermentat,
Dupa 5 minute se adauga amestecul in vasul de fermentare.