Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Viterie Venete Balkan Srl

0364117457, 0742358983

Despre noi

Trimite mesaj
Viterie Venete Balkan este filiala grupului Viterie Venete SRL, furnizor de componente şi sisteme de asamblare.

Viterie Venete este o companie demnă de incredere datorită competenţelor dobandite in cei 60 de ani de activitate. Bazandu-se pe o planificare şi producţie integrată, vă oferă o gamă largă de produse, corelate cu o echipă de experţi pentru a găsi cele mai bune soluţii cerinţelor clienţilor noştrii.

Viterie Venete Balkan este pe piaţa romanească din 2005. Serviciile noastre nu se rezumă doar la distibuţia de organe de asamblare dar mai ales pune accentul pe folosirea raţională a produselor. Stăm la dispoziţia clienţilor noştrii pentru creşterea productivităţii in scurt timp cu cele mai mici costuri. Noi credem că merităm să găsim soluţiile cele mai bune, ca impreună să evoluăm. Din acest motiv intotdeauna ne-am bazat pe un dialog deschis cu partenerii noştrii pentru a crea o colaborare optimă.

Colegii noştrii pe langă cunoştinţele tehnice si aplicaţiile necesare au si cunoştinţe aprofundate de logistică şi implementare a soluţiilor logistice.

Pe 21 iunie 2001 Viterie Venete a dobandit , printre primele companii de producţie de pe piaţă, certificatul de calitate UNI EN 9001:2000 Vision2000, evoluţia standardului ISO 9001. O asemenea recunoştinţă a fost primită de la agenţia Certification for the Field of Mechanics ICIM.

Datorită gamei largi de produse, relaţiei stabile de colaborare cu cei mai buni producători şi a controlului sever al calităţii, Viterie Venete SRL poate garanta o calitate personalizată, controale specifice şi/sau certificări corespunzătoare produselor ducand la selecţie totală şi rebut zero.
Produse si servicii:
Producator si distribuitor de organe de asamblare: suruburi, holzsuruburi, piulite, saibe, tije, bare filetate, inele elastice, conectori, accesorii pentru mobila, accesorii ferestre.
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001:2000
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Viterie Venete Balkan Srl
Persoana de contact: Boldea Gina
Adresa: Alea Tarnita, Nr.4, Sc.1, Apt.4
Localitate: Cluj-napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0364117457
Telefon mobil: 0742358983
Fax: 0264428235