Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Impreuna Suntem Mai Buni

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Aditiv motorina Metalubs X D 250ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

136 lei Lei
Brand
Metalubs
Cod produs
110
Out Of stock
Descriere
Metalubs X D

Este un tratament performant pentru tratarea motorinei. Datorita continutului de Metalubs efectueaza innobilarea suprafetelor metalice la piesele in contact cu motorina. Datorita acestui efect, obtinem netezirea suprafetelor din sistemul de alimentare si obtinem o etanseitate mai buna a sistemului de alimentare inclusiv a pompelor de injectie.

METALUBS X D rezolva numeroase probleme ce apar in timpul depozitarii, transportului sau arderii combustibililor. In practica se amesteca motorine de diverse tipuri si proveniente, ceea ce influenteaza in mod negativ stabilitatea acestora, ducand la descompunerea lor, la formarea de namoluri, la inmultirea bacteriilor si la scaderea capacitatii calorice a acestor combustibili. Duzele de injectie colmatate, conductele infectate, filtrele si pompele murdare scad randamentul si cresc cheltuielile de intretinere. La motoarele Diesel sunt frecvente si problemele cauzate de coroziune, de formarea ruginii, a acizilor precum si de apa din combustibil. METALUBS X D contine componentii valorosi necesari pentru solutionarea eficienta a problemelor enumerate. Componentii de METALUBS X D corespund prescriptiilor Agentiei de protectia mediului din SUA (EPA-DUR/365). Datorita efectului de superfinisare a METALUBS, suprafetele care sunt in contact vor asigura o etansare foarte buna, in acest fel puterea motoarelor va creste considerabil, dar va creste si durata lor de viata. Prin realizarea unui regim de pulverizare-dozare adecvat va creste de asemenea eficienta duzelor de injectie. Chiuloasa va fi unsa corespunzator iar picaturile de apa vor fi indepartate din sistem. METALUBS X D arde practic fara cenusa (nu contine metale si substante anorganice) este compatibil cu toate felurile de combustibil pe baza de hidrocarbura ti nu se poate extrage din amestec. METALUBS X D impiedica formarea de calamina, scade procentul de gaze arse incomplet (fumul de Diesel) si celelalte gaze nocive emise. La folosirea adecvata se garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare, deci nu apare nici un dezavantaj in urma utilizarii produsului!

Mod de utilizare - La inceput, pentru primii 200 l de combustibil se adauga 40 ml la 40 l motorina. Dupa aceea se vor adauga 20 ml la 40 l de motorina. Pentru motorine industriale se va dubla sau se va tripla aceasta cantitate, dupa necesitate. METALUBS X D trebuie amestecat inainte de introducerea combustibilului in rezervor, dar se poate introduce cantitatea recomandata si direct in rezervor, inaintea alimentarii cu combustibil. Se poate utiliza la orice tip de combustibil cu continut pana la 10 % de biodiesel.

Domenii de utilizare - Turbine Diesel, arzatoare cu motorina, motoare Diesel cu ardere interna. Se poate utiliza si la combustibili biodiesel, dar efectul de imbunatatire a arderii este mai redus.

Caracteristici

• Imbunatateste economia de combustibil, motorul functioneaza mai linear.
• Curata injectoarele, previne depunerea de calamina.
• Neutralizeaza contaminarea cu apa, protejeaza sistemul de alimentare de coroziuni.
• Indeparteaza depunerile de carbon de pe supape, extinde perioada de functionare.
• Reduce emisiile de noxe, astfel protejeaza mediul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura