Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Impreuna Suntem Mai Buni

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Tratament auto Metalubs X Protect

0 stars: 0.00 din 0 pareri

236 lei Lei
Brand
Metalubs
Cod produs
100
Out Of stock
Descriere
Metalubs X Protect

Produs de innobilare cu particule policeramice a suprafetelor metalice cu efect exceptional de reducerea frecarii si cu efect de etansare. Indicat motoarelor noi sau folosite, adaugat uleiurilor prescrise de producator. Indicat oriunde este necesara micsorarea frecarii.

In cazul masinilor din energia produsa de combustibil cca. 30% se pierde prin frecare in motor la rulmenti, camasa, pistoane, axe cu came, supape, etc., in angrenaj la pinioane, la roti dintate. Aceasta frecare este micsorata cu cca. 60% de METALUBS X PROTECT, care se va transforma in marire de randament ti mictorarea consumului de carburant.

Uleiul de motor transporta microparticulele policeramice in toate locurile, unde se produce frecare. Datorita marimii lor micro, ele ajung pe toate denivelarile suprafetelor din pistoane, rulmenti, camasi, etc. se depoziteaza si se fixeaza. Microparticulele in afara de problemele de uzura, rezolva si problemele neetanseitatii. Astfel scade semnificativ consumul de ulei, emisia de gaze nocive si mareste compresia. Datorita innobilarii suprefetelor, produsul mareste in mod semnificativ durata de viata a motoarelor. Datorita adaosului componentei de policeramica, produsul confera lubrifiere de securitate. Acest lucru usureaza functionarea interna a motorului si miscarea partilor componente, ceea ce duce la marirea randamentului si micsorarea consumului. Particulele policeramice au o importanta semnificativa in tehnica moderna de ungere. Distanta dintre suprafetele metalice ale pieselor din interiorul motoarelor si transmisiilor intre care apare frecarea este foarte mica, (deseori numai de 1 micron), astfel microparticulele de marime mai mare nu adera la suprafetele metalice.

Elementele filtrelor obisnuite au structura de filtrare de 15-20 microni (filtrele superfine filtreaza 1- 3 micron), astfel microparticulele produsului X Protect nu pot fi filtrate de acestea. In zilele noastre foarte multe vehicule au montate sisteme de filtrare secundare pentru filtrarea de 1-3 microni, din aceasta cauza este necesara finetea de microparticule Metalubs X Protect, datorita coeficientului foarte mic de frecare a policeramicii adaugate solutiei de innobilare, utureaza functionarea motorului, ceea ce sta la baza maririi randamentului motorului si scaderea consumului de combustibil. Folosit chiar de la inceputul functionarii motoarelor garanteaza prelungirea vietii acestora de trei ori. La folosirea adecvata a produsului in masini se garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare.

Domenii de utilizare - se poate folosi in toate tipurile de motoare pe benzina, diesel sau turbo, la autoturisme, motociclete, camioane, tractoare, motoare de vapor, motoare speciale.

Mod de utilizare - se adauga la uleiul nou in proportie de 5- 10% la prima utilizare, iar 2,5% la urmatoarele schimburi de ulei.
Important - se agita inainte de folosire, se aplica in motorul cald si se lasa in functiune minim 10 minute.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura