Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Virtus Top Media

Echipa buna, rezultate bune.
0722730977,

Traista traditionala populara romaneasca

TRCS01
Model:
TRCS01
Out of stock
Telefon:
0722730977
Pret:
36 lei
 

Detalii produs

Traista traditionala populara romaneasca foarte practica, putand fi intrebuintata universal, iar cand vine vorba de cadouri, traista, poate inlocui pungile de cadouri clasice, din carton.

Fie ca este vorba de  produse traditionale romanesti, accesorii de artizanat popular sau orice alta idee de cadou, trastuta traditionala iti va oferi o imagine inedita. Cu fiecare trastuta oferita cadou transmitem mai departe valorile si cultura populara, mostenita de la stramosii nostri prin simbolistica si culori reprezentative.

Traistuta traditionala poate fi folosita ca parte din costumele populare de serbari, la colindat, depozitat obiecte mici.

Traistele traditionale romanesti sunt disponibile in 2 variante de culori, cu diverse broderii, aducand ideea de traditional, pentru zone diferite ca si cultura populara.

Modelele prezentate de traiste sunt confectionate din materiale diferite, variante cum ar fi compozitia 60% acrilic cu 40% poliester sau bumbac tercot. La cerere, traistele, se pot confectiona din orice material. Recomandam aceste materiale pentru traista traditionala, deoarece se comporta bine in timp, la utilizare intensa.

Dimensiune traista traditionala populara:
l18cm cu L22 cm
Lungime toarta 1m

Pozele sunt informative, in functie de materialele si broderiile de pe stoc. La cerere se pot confectiona pe orice dimensiune.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Virtus Top Media
Persoana de contact: Florea George
Adresa: Soseaua Oltenitei, Nr. 225A, Etaj 2, Camera 8
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0722730977

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi