Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Wine Place Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Vin Cuvee Uberland, Sole, Solo Quinta
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cuvee Uberland/Solo Quinta

Cuvee Uberland este o capodopera vinurilor rosii al Cramelor Recas. Incepand cu strugurii selectati manual din zone foarte mici din cele mai bune parcele ale podgoriei Cramelor Recas, este vinificat
'mestesugareste', apoi invechit in barrique transilvanean timp de 14 luni, este pur si simplu cel mai bun vin rosu al Cramelor Recas produs vreodata. Compus atent dintr-o selectie din cele mai bune soiuri de merlot (85%), Cabernet (10%) si Feteasca Neagra (5%), este deja cel mai medaliat vin al Cramelor Recas - cu un succes rasunator la Concursul Mondial din Bruxelles 2008 unde a castigat medalia de aur, iar la Mundus Vini 2008 in Germania a castigat o medalie de argint (amandoua competitiile au fost competitive cu 5000 - 8000 de vinuri in concurs).

Momente de consum: ocazii deosebite, cadouri,
Pentru persoanele exclusiviste sau pentru cei ce doresc un vin deosebit pentru o seara deosebita

Sole
Sole este varful vinurilor albe al Cramelor Recas - Chardonnay Barrique, Sauvignon Blanc, si Feteasca Regala Barrique, produs din cele mai bune parcele de struguri, din soiurile pure, vinificat 'manual' cu mare atentie, si folosind exclusiv barrique transilvanean care ii adauga o nuanta de vanila si complexitate. Ambalajul este elegant si conservator in linie cu traditia grandioasa de mari vinuri europene.
Momente de consum: ocazii deosebite, cadouri, consum la masa imbelsugata la restaurant sau acasa.
Din Gura in Gura