Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vopsea Plastic la rece

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Plasticul la rece este un material inovator si economic cu un potential imens de dezvoltare pe viitor. Plasticul la rece este folosit la marcajul rutier cu scopul de a imbunatati conditiile de mers si siguranta traficului. Plasticul se intareste pe suprafata drumului printr-o reactie chimica numita polimerizare. Agentul de intarire este furnizat cu materialul. Marcajul rutier aplicat cu ajutorul plasticului la rece combina proprietati ca buna rezistenta la abraziune, flexibilitate, duritate, rezistenta la temperaturi scazute, apa si sare,  dar si un nivel ridicat de aderenta la suprafete de asfalt si ciment.

SCOPUL APLICARII:
- marcaj longitudinal cu microbile
- timpul de formare al gelului: 3 minute de la amestecul componentelor A si B
- timpul de intarire: 25 minute de la amestecul componentelor A si B la 200 grade Celsius

Conditii de aplicare: temperatura nu mai mica de +50 grade Celsius
Timp de valabilitate: 12 luni pastrat in container original, etans
Depozitare si transport: in containerul original la temperaturi mai mari de 0 grade Celsius

APLICAREA:
Componenta A este incarcata in primul rezervor al echipamentului de marcaj rutier. Componenta B se amesteca cu agentul de intarire iar mixtura este mai apoi incarcata in al doilea rezervor al utilajului. Prin intermediul unei conducte, cele doua componente sunt directionate catre un recipient de amestecare. Dupa acest pas, plasticul este aplicat pe suprafata drumului. Consumul recomandat este de 1.6-2.0 kg/mp cu o grosime a stratului de 1.0 pana la 1.3 mm.
Microbilele sunt pulverizate direct deasupra plasticului proaspat aplicat nu mai tarziu de 5 minute dupa aplicarea celor doua componente. Consumul de microbile reflectorizante: intre 200 si 250 grame/mp/.

Perioada de intrebuintare a materialului este de peste 24 de luni. Marcajul rutier structural imbunatateste coeficientul reflectorizant pe suprafete de drum umede sau inundate.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura