Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Masuta de cafea, lemn masiv reciclat, 65 x 32 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

87499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Masuta de cafea, lemn masiv reciclat, 65 x 32 cm

Aceasta masuta de cafea, in stil industrial, emana un farmec vintage, devenind o achizitie mereu la moda pentru casa dvs. De asemenea, masuta de cafea poate fi folosita ca masuta laterala sau masa de capat. Aceasta masuta de cafea, in stil retro, este fabricata manual din lemn masiv reciclat, rezistent, durabil si frumos, avand caracteristicile unor tipuri diferite de lemn, precum sheesham, tec, palisandru, mango, acacia etc.

Fiecare pas al procesului este realizat cu cea mai mare grija, fie ca este vorba de lustruire, vopsire sau lacuire. Datorita maiestriei creatiei si texturii frumoase a lemnului, fiecare piesa de mobilier este unica si usor diferita de urmatoarea. Masuta de cafea are un raft pentru spatiu suplimentar, iar baza sa rezistenta din otel vopsit electrostatic contribuie la robustetea sa. Produsul este deja asamblat; nu necesita asamblare.

Nota: Culorile variaza de la piesa la piesa, fiecare dintre masutele noastre de cafea fiind unica; livrarea este aleatorie.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475567899/vidaxl-masuta-de-cafea-lemn-masiv-reciclat-65-x-32-cm?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475567899&utm_content=Furniture)

Material: Lemn masiv reciclat + baza din otel vopsit electrostatic
Dimensiuni: 65 x 32 cm (diam. x i)
Lustruit, vopsit si lacuit
Cu un raft
Nu necesita asamblare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura