Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Set mese suprapuse, 3 piese, lemn masiv reciclat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

69899 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceste mese suprapuse, in stil antic si cu un design elegant, vor adauga o nota sofisticata casei dvs. Fabricate din lemn reciclat, aceste masute pastreaza caracteristicile diferitelor tipuri de lemn precum mahon, tec, mango, acacia etc. Puteti gasi urme lasate de cuie, suruburi sau bolturi, precum si alte imperfectiuni, ce subliniaza autenticitatea materialului.

Aceste imperfectiuni dezvaluie o istorie bogata si nu sunt realizate niciodata in mod intentionat. Lemnul provine din copaci cazuti in mod natural, barci, case din lemn etc. Fiecare piesa de mobilier este unica si usor diferita de celelalte. Semnele de uzura si maiestria creatiei manuale a acestor mese suprapuse ii ofera fiecarei piese un aspect unic si imbogateste stilul lor vintage spectaculos. Fiecare pas al procesului a fost urmat cu cea mai mare grija. Pachetul de livrare include 3 mese suprapuse, cu diferite dimensiuni.

Nota importanta: Culorile variaza de la o piesa la alta, fiecare dintre mesele noastre laterale fiind unica. Livrarea este aleatorie.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475569145/vidaxl-set-mese-suprapuse-3-piese-lemn-masiv-reciclat?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475569145&utm_content=Furniture)

Material: Lemn masiv reciclat
Dimensiuni masa mare: 60 x 37 x 48 cm (l x ad. x i)
Dimensiuni masa mijlocie: 44 x 32 x 38 cm (l x ad. x i)
Dimensiuni masa mica: 30 x 30 x 28 cm (l x ad. x i)
Lucrat manual
Livrarea include 3 mese suprapuse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura