Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Servanta din lemn masiv reciclat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

124599 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta comoda cu aspect antic din lemn reciclat, care vine cu un compartiment spatios prevazut cu o usa si 3 sertare, ofera spatiu amplu de depozitare si va ajuta sa va mentineti articolele in ordine. De asemenea, va puteti depozita iPad-ul, carti, vaze sau decoratiuni pe suprafata superioara robusta. Fie ca este folosit ca dulap in sufragerie sau in baie, aceasta comoda din lemn reciclat este o alegere buna. De asemenea, poate fi utilizata ca masa laterala, bufet, tejghea, masa consola, etc.

Aceasta servanta de depozitare este realizata din lemn masiv reciclat, ceea ce inseamna ca fiecare piesa de mobilier este unica si usor diferita fata de cealalta. Mobila realizata din lemn reciclat are caracteristicile mai multor tipuri de lemn, precum lemn de sheesham, lemn de tec, palisandru, lemn de mango si acacia. Lemnul reciclat este solid, stabil, durabil, si frumos. Semnele de uzura si structura texturata vizibila ofera fiecarei piese de mobilier propria sa istorie si un aspect unic. Dulapul este realizat complet manual, iar maiestria cu care a fost fabricat adauga la stilul retro spectaculos.

Fiecare pas al procesului este realizat cu cea mai mare grija, fie ca este vorba de lustruire, vopsire sau ceruire. Va rugam sa retineti: Culorile variaza de la piesa la piesa, fiecare dintre servantele noastre fiind unica; livrarea este aleatoare.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475531029/vidaxl-servanta-din-lemn-masiv-reciclat?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475531029&utm_content=Furniture)

Culoare: Multicolor
Material: Lemn masiv reciclat
Dimensiuni: 60 x 30 x 70 cm (L x l x i)
Cu o usa si 3 sertare
Lucrat exclusiv manual
Lustruit, vopsit si lacuit
Trimite mesaj
Din Gura in Gura