Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Cufar de depozitare din lemn esenta tare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

103199 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest cufar de depozitare, realizat din lemn masiv, cu un finisaj de culoarea mierii, va deveni un element de decor atragator in camera dvs. Aceasta cutie de depozitare furnizeaza un spatiu mare pentru haine, reviste, carti, jucarii si alte accesorii. Dispun de un zavor in fata si doua manere pe laterale. Cu un capac plat si stabil, cutiile de lemn pot fi de asemenea utilizate si ca masute de cafea, masute de canapea, masute laterale, masute de capat, etc.

Cuferele de depozitare sunt executate manual din lemn de esenta tare, avand caracteristicile specifice lemnului de sheesham, palisandru si lemn de trandafir. Maiestria fina si granulele de lemn frumoase fac fiecare element de mobilier unic si usor diferit fata de urmatorul.

Nota importanta: Culorile variaza de la piesa la piesa, fiecare dintre cuferele noastre de depozitare fiind unic; livrarea este aleatorie.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475529224/vidaxl-cufar-de-depozitare-din-lemn-esenta-tare?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475529224&utm_content=Furniture)

Culoare: Maro

Material: Lemn masiv, cu finisaj de culoarea mierii, si tratament cu sheesham, palisandru si lemn de trandafir

Dimensiuni: 90 x 40 x 40 cm (L x l x i)

Cu doua manere laterale

Cu incuietoare (Lacatul nu este inclus in livrare)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura