Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Scaun pentru bar Gavin, lemn masiv de mango, 2 buc.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

106499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Scaun pentru bar Gavin, lemn masiv de mango, 2 buc.

Aceste scaune de bar elegante sunt realizate dintr-un spatiu de sezut din lemn ergonomic si un cadru metalic industrial in stilul faimos Gavin. Acestea emana un farmec vintage si vor aduce un plus de modern in orice casa, bar sau restaurant.

Scaunele pentru bar sunt realizate manual din lemn de mango masiv, care este solid, stabil, durabil si frumos, iar arta fabricatiei aduce un plus stilului lor retro spectaculos. Fiecare pas al procesului este realizat cu cea mai mare grija, fie ca e vorba de lustruire, vopsire sau lacuire. Cadrele sunt realizate din fier durabil pentru a contribui la robustetea scaunelor. Maiestria fabricatiei si granulatia frumoasa a lemnului fac ca fiecare piesa de mobilier sa fie unica si usor diferita de cealalta.

Pachetul de livrare include 2 scaune pentru bar Gavin. Nota importanta: Culorile variaza de la o piesa la alta, fiecare scaun de bar fiind unic; livrarea este aleatorie.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475528852/vidaxl-gavin-scaun-pentru-bar-lemn-masiv-de-mango-2-buc?utm_source=vidaxl_bizoo&utm_medium=price_comparison&utm_campaign=ro_webshop&utm_term=8718475528852&utm_content=Furniture)

Culoare: Maro si negru
Material: Lemn de mango masiv cu finisaj mat + fier
Dimensiuni: 41 x 44 x 76 cm (L x l x i)
Lustruit, vopsit si lacuit
Livrarea include 2 scaune de bar Gavin.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura