Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Set mobilier de gradina din poliratan 15 piese maro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

192899 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest set de gradina din poliratan combina frumusetea cu functionalitatea. Acesta va constitui un punct de atractie in gradina sau pe terasa dvs. Setul din poliratan este gandit pentru a fi utilizat in aer liber pe tot parcursul anului. Este fabricat din ratan sintetic impermeabil rezistent la orice intemperii. Acest material de calitate face fata la uzura zilnica. Setul este, de asemenea, rezistent la raze UV, la clor si la apa sarata.

Setul are o structura robusta din otel cu invelis epoxidic si picioare din material plastic rezistente la rugina. Este usor, ceea ce il face facil de mutat in jurul imprejur. Pernele detasabile de 6 cm grosime si pernele din spate sunt foarte comode. Husele din polyester sunt usor de curatat, au fermoare ascunse, asadar pot fi detasate si spalate. Ratanul este foarte flexibil si poate fi mutat pentru a crea orice aranjament.

Livrarea include 1 x coltar, 2 x scaune fara brate, 2 x taburete, 1 x masuta de cafea cu blat de sticla, 5 x perne pentru scaune si 4 x perne pentru spatar. Nota: Va recomandam acoperirea setului in caz de ploaie, zapada sau inghet.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475901730/set-mobilier-de-gradina-din-poliratan-15-piese-maro)

Culoare scaune: Maro
Culoarea perna: Alb-crem
Grosimea perna: 6 cm
Material perna: 100% poliester
Dimensiuni (L x L x H): A se vedea imagine
Trimite mesaj
Din Gura in Gura