Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Set mobilier gradina din poliratan 20 buc. Maro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

235199 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest set de mobilier pentru gradina din poliratan combina frumusetea cu functionalitatea. Acesta va constitui un punct de atractie in gradina sau pe terasa dvs. Setul din poliratan este gandit pentru a fi utilizat in aer liber pe tot parcursul anului. Este fabricat din rattan sintetic impermeabil rezistent la orice intemperii, fiind capabil sa faca fata la uzura zilnica. Setul este, de asemenea, rezistent la raze UV, la clor si la apa sarata si are o structura robusta din otel cu invelis epoxidic si picioare din material plastic rezistente la rugina.

Este usor, ceea ce il face facil de mutat si transportat. Pernele detasabile pentru sezut si cele pentru spate sunt foarte comode. Husele din poliester sunt detasabile si lavabile si prevazute cu fermoare ascunse. Mobilierul din ratan este foarte flexibil si poate fi mutat pentru a crea orice aranjament.

Livrarea include 1 x coltar, 3 x scaune fara brate, 3 x taburete, 1 x masuta de cafea cu blat de sticla, 7 x perne pentru scaune si 5 x perne pentru spatar. Nota: Este recomandat ca setul sa fie acoperit in caz de ploaie, zapada sau inghet.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475901754/set-mobilier-gradina-din-poliratan-20-buc-maro)

Culoare scaune: Maro
Culoarea perna: Alb-crem
Grosimea perna: 6 cm
Material perna: 100% poliester
Dimensiuni (L x L x H): A se vedea imagine
Trimite mesaj
Din Gura in Gura