Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Gard din tarusi, lemn de alun tratat 120 x 250 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25399 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta rola de gard din tarusi, din lemn tratat ecologic, este o modalitate excelenta de a crea o bariera atractiva pentru gradina dvs. Acest gard durabil este realizat din tarusi de lemn de alun tratat, rezistenti si ecologici, legati intre ei cu sarma galvanizata, ce vor rezista vremii nefavorabile si vanturilor puternice.

Lemnul de alun are propriul farmec si va sublinia caracterul natural al oricarei gradini. Lemnul impregnat de alun poate rezista tuturor conditiilor meteorologice pentru mai mult de 10 ani, astfel incat va veti putea bucura de gardul dvs. pentru o lunga perioada de timp.

Acest gard frumos are o gama larga de functii, precum inchiderea spatiului de gradina privata, a unui iaz sau a unui strat de flori, sau decorarea curtii interioare, creand o atmosfera naturala si un fundal special.

Va fi o alegere excelenta pentru spatiul dvs. in aer liber. Acest gard multifunctional are o inaltime de 120 cm si o lungime totala de 2,5 m. Poate fi folosit independent sau atasat, cu usurinta, la gardurile sau zidurile de gradina deja existente. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475507055/vidaxl-gard-din-tarusi-lemn-de-alun-tratat-120-x-250-cm)

Material: Lemn de alun tratat (rezistent la putrezire), maro
Dimensiune (derulat): 120 x 250 cm (i x L)
Distanta dintre tarusi: 7-9 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura