Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Jucarie bucatarie pentru copii cu lumini si efecte sonore

0 stars: 0.00 din 0 pareri

20899 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Copiii dumneavoastra se vor bucura de ore de joaca pline de imaginatie cu aceasta bucatarie de jucarie, cu o constructie rezistenta si dura. Aceasta bucatarie de jucarie adorabila are un design frumos si este usor de asamblat multumita instructiunilor detaliate incluse.Culorile vii si aspectul sau traditional face aceasta bucatarie sa arate precum una reala. Echipata cu lumini si efecte sonore: luminile de culoare rosie simuleaza flacara pentru gatit si sunetele provenite din difuzoarele integrate fac experienta gatitului mai realista.

Copiii vor putea prepara cina intr-o oala realistica si spatioasa sau intr-o tigaie. Aragazul are 3 butoane rotative ce il vor ajuta pe micul bucatar sa regleze temperatura. Raftul de depozitare este convenabil echipat cu carlige pentru ustensile. Mai mult decat atat, un cuptor cu 2 compartimente va adauga, cu siguranta, foarte multa distractie. Copiii dumneavoastra, nu numai ca vor indragii sa se joace cu aceasta bucatarie de jucarie dar ii va si ajuta sa isi dezvolte abilitati de comunicare si sociale intr-un mod jucaus. Este potrivita pentru copii cu varsta de minim 3 ani. Aceasta bucatarie de jucarie are nevoie de 3 x baterii AA, ce nu sunt incluse in livrare.

Livrarea include: 1 x bucatarie de jucarie, 3 x linguri, 2 x cutite, 1 x furculita, 1 x spatula, 1 x tigaie, 1 x oala, 2 x capace pentru tigai, 2 x cesti, 2 x suporturi pentru pahare , 1 x sticla de ketchup, 1 x capac sticla de ketchup, 1 x solnita. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475954255/bucatarie-de-jucarie-pentru-copii-cu-lumini-si-efecte-sonore)

Material: Plastic
Dimensiuni: 46 x 28,5 x 65,5 cm (L x l x i)
Culoare: Rosu + Albastru + Galben
Cu 3 butoane rotative
Plita cu lumini/efecte sonore
Lumini rosii ce simuleaza flacara pentru gatit
Pe baterii: 3 x baterii AA (nu sunt incluse)
Varsta recomandata: minim 3 ani
Asamblare usoara

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor mai mici de 36 de luni.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura