Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Jucarie masina pentru copii fara pedale Mercedes Benz rosu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

32799 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta masina fara pedale pentru copii Mercedes Benz este o jucarie realista si sigura. Acesta canta sase melodii, care sunt activate prin intermediul butoanelor de pe volan.

Masina poate claxona pentru a imita o masina reala. Ea are un spatiu de depozitare sub scaun unde puteti sa tineti jucarii de dimensiuni mici. Datorita plasticului rezistent, aceasta masina fara pedale poate sa sustina pana la 23 kg si este potrivita pentru copii cu varsta de peste 2 ani. Carcasa stabila pe patru roti le permite copiilor sa se urce si sa coboare singuri.

Brandul "Mercedes-Benz" si designul produsului sunt marci inregistrate ale companiei Daimler AG. Va rugam sa retineti ca pentru sonor sunt necesare 2 baterii AA, dar nu sunt incluse in livrare. Va rugam utilizati acest vehicul numai pe terenuri private si cu permisiunea proprietarului. Recomandam utilizarea vehiculul in zone sigure si sub supravegherea unui adult.

Nerespectarea acestei indicatii poate duce la accidente si / sau raniri grave. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475887492/masina-pentru-copii-fara-pedale-mercedes-benz-rosu)

Dimensiuni: 66,2 x 28,7 x 38,4 cm (L x l x H)
Culoare: Rosu
Material: Plastic
Are sunet de claxon si 6 melodii electronice
Fara pedale
Greutate maxima suportata: 23 kg
Loc de depozitare sub scaun
Varsta recomandata: peste 2 ani
Necesita 2 baterii AA (nu sunt incluse)

AVERTISMENT: A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura