Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Masuta de cafea din lemn solid de mango 100x50x35 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

115399 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta masa de cafea neconventionala este foarte practica si poseda un spatiu de depozitare amplu. De asemenea, poate fi folosita si ca masuta de sufragerie. Masuta de living este fabricata din lemn de mango solid, ceea ce inseamna ca aceasta piesa de mobilier este robusta, stabila si rezistenta in timp.

Pe raftul de jos este spatiu suficient pentru a stoca reviste, obiecte decorative, maruntisuri si alte lucruri pe care doriti sa le pastrati la indemana. Cadrul din fier ii confera robustete, iar designul in stil brutarie face ca aceasta masa de cafea sa fie uimitoare si unica.

Datorita celor patru roti, masa de cafea este usor de deplasat si poate fi amplasata oriunde. Granulatia vizibila a lemnului face ca fiecare piesa de mobilier sa fie unica si deci usor diferita de cealalta. Masa de cafea este realizata manual, iar maiestria cu care a fost fabricata adauga eleganta stilului retro indraznet. Fie ca este vorba de lustruire, vopsire sau lacuire, fiecare pas al procesului este realizat cu cea mai mare grija.

Nota: Culorile variaza de la piesa la piesa, ceea ce face ca fiecare dintre mesele noastre de cafea sa fie unice; livrarea este aleatorie. (vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475993902/vidaxl-masuta-de-cafea-din-lemn-solid-de-mango-100x50x35-cm)

Material: Lemn de mango masiv + fier
Dimensiuni: 100 x 50 x 35 cm (L x l x i)
Cu patru rotile
Lustruit, vopsit si lacuit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura