Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Comoda TV din lemn de mango 100x40x45 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

112699 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta comoda TV inteligenta, este foarte practica si are un spatiu amplu de stocare. Poate fi folosit ca si bufet, masa joasa, dulap lateral etc.

Aceasta va face un plus unic decorativ in livingul sau dormitorul dvs. Aceasta comoda TV este fabricata din lemn de mango solid, ceea ce inseamna ca aceasta piesa de mobilier este robusta, stabila si durabila.

Raftul inferior are spatiu pentru plasarea aparatelor multimedia, reviste etc. Cadrul de fier se adauga la robustetea sa, iar designul sau face ca aceasta comoda sa fie cu adevarat uimitoare si unica.

Datorita celor 4 rotile, comoda TV poate fi plasata in mod flexibil si usor de mutat. Materialul lemnos vizibil fac fiecare bucata de mobilier unica si usor diferita de celelalte.

Comoda TV este realizata complet manual, iar maiestria cu care a fost fabricata adauga la stilul retro spectaculos.

Fiecare pas al procesului este realizat cu cea mai mare grija, fie ca este vorba de recombinare, lustruire, vopsire sau ceruire.

Nota importanta: Culorile variaza de la piesa la piesa, ceea ce face ca fiecare dintre comodele noastre TV sa fie unice; livrarea este aleatoare.

(vezi https://www.vidaxl.ro/e/8718475993896/vidaxl-comoda-tv-din-lemn-de-mango-100x40x45-cm)

Material: Lemn de mango dur + fier
Dimensiuni: 100 x 40 x 45 cm (L x l x i)
Cu patru rotile
Realizata complet manual
Lustruita, vopsita si lacuita
Trimite mesaj
Din Gura in Gura