Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Totul pentru casa si gradina!

Membru Bizoo de 8 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri
Produse (10000)

Lampa stroboscopica auto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11999 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Lampa stroboscopica auto serveste la verificare si reglarea avansuluii dinamic la motoarele cu benzina ce asigura puterea deplina a motorului cu consum unitar de combustibil minimal. In interiorul carcasei, aceasta este echipata cu lampa de xenon.

Este compatibila cu vehicule cu sistem de aprindere 12 V. Lampa permite sincronizarea sistemului de aprindere cu miscarea arborelui cu came. Pentru functionare corecta, motorul cu ardere interna necesita cantitatea de combustibil corespunzatoare, admisie aer si scanteie electrica, care aprinde amestecul in momentul pozitiei optimale a pistonului in cilindru. Producatorul motorului determina valoarea avansului dinamic in grade fata de punctul superior al pistonului (PMS) in cilindru. De obicei, este vorba de cateva grade inainte de PMS.

In timpul functionarii motorului la relantiu, compararea gradelor de pe volanta fata de grila de reglaj permite, in lumina lampii stroboscopice, definirea avansului dinamic. (vezi https://www.vidaxl.ro/p/210069/lampa-stroboscopica-auto)

Viteza motor: 8000 rpm
Tub xenon substituibil
Carcasa ABS.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura