Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Antrenament autogen Schultz + imagerie dirijata
70 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Este cea mai importanta si cea mai raspandita tehnica de relaxare din lume cu efecte foarte puternice de relaxare fizica si psihica si de reglare a sistemului nervos vegetativ (autonom), care are ca principala functie reglarea activitatii tuturor organelor corpului uman. Este cel mai important instrument de lupta contra stresului.

Efecte:
-creste echilibrul emotional;
-se imbunatateste concentrarea atentiei, memoria, capacitatea de invatare;
-se regleaza functiile tuturor organelor si procesele psihice;
-se imbunatateste circulatia sanguina;
-creste autocontrolul si autocunoasterea.

Datorita acestei reglari, simptomele bolilor psihosomatice (HTA, astm, ulcer, diabet, etc) se diminueaza treptat pana dispar.    Aceasta tehnica este conceputa si fundamentata stiintific de medicul psihiatru neamt Schultz, intre anii 1934-1937 (in Berlin si in Elvetia), dupa ce practicase hipnoza 25 de ani.

S-a raspandit apoi in intreaga lume fiind cea mai cunoscuta, cea mai importanta si cea mai eficienta tehnica de relaxare (Bousinger). Tehnica pe care o veti invata aici, are structura unei sedinte hipnopsihoterapeutice, folosindu-se sugestii directe si scurte scenarii psihoterapeutice centrate pe simptom.

Realizate in stare hipnotica, cele 7 exercitii ale antrenamentului autogen au efecte foarte puternice si rapide de echilibrare emotionala si eliminarea efectelor negative ale stresului. Aceasta tehnica de relaxare profunda, odata invatata, o puteti practica toata viata, oricand doriti sa va simtiti bine, sa va accesati resursele interne, sa aduceti ceva pozitiv in starea dumneavoastra: liniste, calm, energie, odihna.

Obiectivele principale ale terapiei de relaxare:
-starea de bine, liniste si calm;
-reglarea fizica si emotionala;
-invatarea tehnicii de relaxare: antrenament autogen Schultz.

Frecventa: 1-3 sedinte pe saptamana. + In stare de foarte placuta relaxare, subiectul vizualizeaza experiente pe care le-a trait sau pe care doreste sa le traiasca, rezolvand ce are de rezolvat… si poate mege in viitor, pentru a se intalni cu sine, cu acea persoana care doreste sa fie… si poate sa fie!

Experientele sunt foarte interesante si greu de verbalizat chiar si de subiectii insisi! Dupa transa (revenit la starea de veghe) subiectul are o stare uimitoare de bine, de liniste sufleteasca, de usurare.

100 ron / 60 min / sedinta
Din Gura in Gura