Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Vicovia Srl

Editora vicovia va asteapta
0334 404366, 0742 927031

Carte, Stiinta expresei figurii

Out of stock
Telefon:
0334 404366
Pret:
15 lei
 

Detalii produs

Stiinta expresiei figurii ia in consideratiune pe omul intreg. Deoarece figura poate fi observata mai cu usurinta, si pe aceasta se oglindesc nu numai toate miscarile sufletesti dar si aproape toate miscarile interne corporale, de aceea ea va observa figura inainte de toate. De aici si denumirea.
Dupa cum am accentuat deja, nu exista nici o boala care sa atinga numai parti izolate din corp (cu exceptia ranilor); la orice imbolnavire sufera tot corpul.
Intregul corp isi schimba forma precum si culoarea, totusi aceasta schimbare se prezinta destul de deslusit numai in parti izolate, spre a putea fi bine observata. De asemenea, se schimba si tinuta corpului, aceasta este insa izbitoare numai atunci cand schimbarile formelor devin insemnate. Un corp incarcat lucreaza chiar altfel decat unul sanatos, asa ca se poate recunoaste starea sanatatii si dupa activitatea sa. Toate aceste momente sunt luate in seama de catre stiinta expresiei figurii, ea observa asadar forma ca si tinuta corpului, culoarea ca si miscarea lui. Pentru a cunoaste insa toate schimbarile trebuie sa observam mai intai pe omul sanatos.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Vicovia Srl
Persoana de contact: Cucu Viorel
Adresa: Str. Letea, Nr. 42, Sc. A, Ap. 1
Localitate: Bacau
Judet: Bacau
Telefon: 0334 404366
Telefon mobil: 0742 927031
Fax: 0334 404366
Website: http://www.vicovia.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi