Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Vianus Comprod S.r.l

0264-434879, 0745-369534

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem o companie localizata in Cluj Napoca, judetul Cluj, si infiintata in anul 1997.

Compania Vianus Comprod S.R.L produce o gama larga de mase plastice, distantieri pentru ceramica, butoane oglinda, dibluri, comercializare organe de asamblare, suruburi, dibluri, piulite, saibe. Firma noastra are o echipa de 4 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In firma Vianus Comprod S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Vianus Comprod S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
mase plastice, distantieri pentru ceramica, butoane oglinda, dibluri, comercializare organe de asamblare, suruburi, dibluri, piulite, saibe
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1997

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Vianus Comprod S.r.l
Persoana de contact: Trost Noemi
Adresa: Str Traian, Nr. 26
Localitate: Cluj Napoca
Judet: Cluj
Telefon: 0264-434879
Telefon mobil: 0745-369534
Fax: 0264-530064