Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

S.c. Vertical Pro Construct S.r.l.

Cu Noi, Banii Tai Au Alta Valo
0721614588, 0721614588

Despre noi

Trimite mesaj
Vertical Pro Construct S.R.L. Alpinism Utilitar: va ofera servicii executate cu profesionalism si la cele mai mici preturi in urmatoarele domenii de activitate:

Constructii civile: montari, siliconare, etansare si intretinere fatade de sticla, alucobond, gresie, marmura, tencuieli, zugraveli si vopsitorii fatade, amenajari interioare si exterioare, lucrari de restaurare, termoizolatii, reparatii rosturi de dilatatie, montaj si intretinere pentru hidroizolatii, intretinere jgheaburi, burlane si alte instalatii de evacuare a apei, montari instalatii paratrasnet.

Constructii industriale: aplicare protectie anticoroziva, montari si demontari structuri metalice si cosuri industriale, reparatii, intretinere cosuri de fum, turnuri de apa, hale, depozite, silozuri si recipienti, decopertari si demolari.

Sisteme de comunicatie: vopsire si intretinere piloni.

Publicitate: montari mash-uri, bannere, poliplane si alte tipuri de afise publicitare,montari reclame luminoase si casete publicitare, montari ghirlande luminoase si decorative.

Alte servicii: taieri si toaletari de arbori, montari plase de protectie pentru versanti si taluzuri, masuratori si fotografiere in locuri greu accesibile.

Pentru o oferta detaliata sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!
Produse si servicii:
igienizari suprafete vitrate, termoizolatii, vopsitorii civile, industriale, renovari fatade, refacerea rosturilor de dilatatie, demolari, decopertari, reparatii, montari jgheaburi si burlane
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2005

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: S.c. Vertical Pro Construct S.r.l.
Persoana de contact: Craciun Beniamin
Adresa: Str. Izvorul Muresului, Nr. 7-9, Bl. D9
Localitate: Bucuresti
Judet: Ilfov
Telefon: 0721614588
Telefon mobil: 0721614588