Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii raport verificare firme
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Serviciile de informatii de afaceri (verificare firme) trebuie accesate in stadiul pre-tranzactional, cand furnizorul decide cui sa ofere credit comercial si cui sa ceară plata in avans.

Cu o experienta de 10 de ani in evaluarea riscului, oferim managerilor suportul informational care a devenit vital pe piata B2B (business-to-business), in contextul cresterii numarului de incidente de plata, cazurilor de insolventa si falimentelor prin serviciul de verificare firme.

Pentru stabilitatea financiara a afacerii si minimizarea riscului de neplata, recomandam companiilor sa evalueze cu atentie bonitatea partenerilor de afaceri inainte de demararea tranzactiilor comerciale cu acestia (raportul de verificare firme).

Exista doua motive pentru care trebuie sa va monitorizati partenerii comerciali potentiali sau existenti in portofoliu :

1. Daca ai un client nou cel mai mare risc il reprezinta cel de frauda. Aceasta presupune inselarea dumneavoastra prin metode din ce in ce mai “rafinate. Incercam prin experienta acumulata sa identificam punctele vulnerabile pentru ca dv sa fiti informat si sa puteti lua cea mai potrivita decize in urma raportului de verificare firme.

2. Ulterior, pe parcursul derularii afacerii, cel mai mare risc devine cel de incapacitate de plata a partenerului dumneavoastra comercial situatie in care profitul dv devine incert, care poate fi descoperit inainte prin serviciul de verificare firme complet.
Din Gura in Gura