Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Senzor punct de roua Z-SEC-TPS pentru pivnita

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2109 lei Lei
Brand
Seventilation
Cod produs
ZSECTPS
Out Of stock
Descriere
Ventilatie pentru pivnita umed necesita speciale tehnologia senzorilor, in punctul de roua al punctului de roua al aerului din exterior este comparat cu punctul de roua al aerului din interior si se elibereaza numai in cazul in care punctul de roua al aerului exterior este mai mica decat punctul de roua al aerului din incapere.

Controlul ventilatiei punctului de rouaeste combinat cu SEC - Basic, SEC - Basic BF, SEC - 20 si cu SEC - Touch. Controlul punctului de roua atunci cand se utilizeaza dispozitive cu aer de evacuare poate fi, de asemenea, utilizat ca un control independent fara un controler suplimentar.

Aici, sursa de alimentare a ventilatoarelor este reglata de controlul punctului de roua. Deoarece ventilatoarele conectate la regulatorul punctului de roua sau la regulatorul respectiv functioneaza numai atunci cand exista conditii de ventilatie necritice, costurile de operare sunt mai mici decat in cazul unui sistem conventional de ventilatie. Acest lucru previne o incarcatura suplimentara de umiditate in subsolul sau incaperile umede, deoarece controlul punctului de roua elibereaza ventilatia numai daca aerul exterior este mai uscat decat aerul de la subsol.

Specificatii  

Tensiunea de operare la intrarea alimentarii: 12 ... 24 VCC 10%
Putere de alimentare: 1 W (fara senzor exterior)
Releu: NC, COM, NR
Capacitate de comutare: 230 VAC, 5 A, cos = 1 |30 VCC, 5 A |48 VCC, 1,5 A
Izolare: 4 kV (fata de toate celelalte conexiuni)
Producator: Seventilation
Trimite mesaj
Din Gura in Gura