Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem ventilatie recuperator ceramic InVENTer iV Twin+

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4966 lei Lei
Brand
Inventer
Cod produs
IV1001-0190
Out Of stock
Descriere
Sistem ventilatie cu Recuperator de caldura ceramic cu dublu flux alternant, pentru case sau apartamente la bucatarii, bai sau camere individuale.

InVENTer iV-Twin + combina doua unitati de ventilatie intr-unul, ceea ce il face ideal pentru aerisirea camerei individuale. Spre deosebire de unitatile de ventilatie single room cu schimbatoare de caldura recuperative, nu este necesara o strategie de protectie impotriva inghetului sau eliminarea separata a condensului. IV-Twin + este un sistem de ventilatie extrem de functional, care poate fi utilizat in bai si bucatarii, precum si in camere individuale din cladirile rezidentiale si de birouri, precum si casele de pensionare.

IV-Twin+ ofera clientilor nostri o optiune de ventilatie a camerei. O intrerupere de perete ventilator aerisire permite o ventilatie de pana la 25m. Prin urmare, acest sistem este potrivit in special pentru casele de ingrijiri medicale si spitale, apartamente single room, precum si bucatarii si bai.

Instalare usoara inVENTer iV-Twin + are un diametru de 200 mm si, prin urmare, necesita o deschidere de perete de doar 225 mm. Acest lucru poate fi furnizat rapid si usor, fie prin forarea unei gauri de miez, fie, in cladirile noi, prin sistemul de instalare a peretilor Simplex.

Instalarea este posibila de la o grosime a peretelui de 270 mm. Separatoarele verticale ale fluxului de aer sunt pre-asamblate atat in capacul interior cat si in hota de protectie impotriva intemperiilor, reducand in continuare timpul de instalare.

Controlul se realizeaza cu controlerele obisnuite sMove S4 si sMove S8.

Compatibil Datorita noului sau concept de design, iV-Twin + se amesteca si mai armonios in spatiul tau de locuit. Capacul interior si hota de protectie impotriva intemperiilor sunt asemanatoare cu sistemele de ventilatie iV si sunt disponibile intr-un design Flair sau Nova - procesul de instalare este de asemenea similar. Desigur, iV-Twin + poate fi controlat si prin toate sistemele de control obisnuite. In baie, noul inVENTer Hygrostat HYG18 ofera ventilatie la cerere cu monitorizare a umiditatii.

Eficient fara functionare imperecheata Recuperarea caldurii de pana la 94% . Unitatea ventilator aerisire asigura alimentarea cu aer si evacuarea aerului . Aceasta permite ventilatia camerei de recuperare folosind o singura unitate.

Fagurii ceramici din cele doua acumulatoare termice sunt proiectate ca jumatati de cilindri cu suprafete mari si obtin o recuperare de caldura cu peste 80% in iV-Twin +. IV-Twin + are unul dintre cei mai mari acumulatori termici ceramici cu o structura de fagure de pe piata.

Confort Sistem ventilatie Recuperator caldura ceramic dublu flux iV-Twin + single room poate fi actionat la viteze mici ale ventilatorului aerisire, ceea ce realizeaza schimbul de aer extrem de linistit. Monitorul de temperatura integrat standard previne racirea excesiva a spatiului de locuit atunci cand temperatura exterioara este foarte scazuta. Un stabilizator de presiune a vantului previne, de asemenea, zgomotul ridicat de rulare in caz de vant puternic. Filtrele dispozitivului asigura un standard ridicat de igiena si pot fi utilizate fie ca polen, filtre fine sau carbon activat.

Experienta a ventilatie recuperator caldura ceramic dublu flux Conceptul nostru Twin pentru un sistem ventilatie pentru incaperi din 2007 a fost adaptat si facut si mai eficient si mai confortabil. Rezultatul este cea mai puternica ventilator aerisire pentru o singura camera cu tehnologie reversibila de pe piata.

Made in Germany, inVENTer GmbH
Trimite mesaj
Din Gura in Gura