Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ventilator recuperator ceramic InVENTer Smart+

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3705 lei Lei
Brand
Inventer
Cod produs
IV1001-0170
Out Of stock
Descriere
Ventilator recuperator ceramic inVENTer Smart+ tehnologia integrata inVENTron, impreuna cu ventilatorul Xenion de inalta performanta, ridica fluxul de aer din iV-Smart + la nivelul unitatilor de ventilatie mult mai mari, prin acumulatorul de caldura ceramic si asigura, in consecinta, o recuperare a caldurii de 87%.

In cadrul clasei de fani cu un design compact, iV-Smart + este cel mai puternic sistem de ventilatie descentralizat disponibil in prezent pe piata.

Cel mai puternic compact ventilator recuperator ceramic cu diametrul conductei de numai 160 mm

Tehnologia integrata inVENTron, impreuna cu ventilatorul Xenion de inalta performanta, ridica fluxul de aer din iV-Smart + la nivelul unitatilor de ventilatie mult mai mari. Tehnologia integrata inVENTron contribuie in plus la un debit de aer ideal prin acumulatorul de caldura ceramic si asigura, in consecinta, o recuperare a caldurii de 87%.

In clasa sa compacta, iV-Smart + este cel mai puternic sistem de ventilatie descentralizat disponibil in prezent pe piata.

Cel mai puternic ventilator din clasa sa: pana la 58 m / h

Izolarea fonica pana la 49 dB

Recuperarea caldurii de 87% ( valoare medien certificata Dibt)

Senzori impotriva racirii si presiunii puternice a vantului.

Controlul temperaturii si stabilizatorul de presiune vantului

Ventilator recuperator ceramic Xenion echipat in iV-Smart+ include standard un senzor de temperatura, care impiedica in mod activ racirea camerelor ventilate cu temperaturi exterioare foarte scazute. Masoara temperatura fluxului aerului admis si il regleaza dupa cum este necesar, independent de controlul central. In cazul vantul puternic, este utilizat stabilizatorul de presiune a vantului. Datorita acestuia, Xenion detecteaza vantul care urmeaza, regleaza automat viteza  si mentine valorile date de controler.

Noul ventilator Xenion indeplineste cerintele clasificatiei s3 in conformitate cu norma EN 13141-8. Stabilitatea sa la presiune a vantului, certificata de aceasta norma, stabileste noi standarde pentru ventilatoare in sistemele de ventilatie descentralizate.

Ventilator recuperator ceramic cu tehnologie inVENTron

Inima inVENTer iV-Smart + este noul fan Xenion. Xenion este integrat in unitatea de control a fluxului de aer patentat inVENTron, care directioneaza eficient fluxul de aer al ventilatorului. Acest lucru asigura un flux optim prin acumulatorul de caldura ceramic, care este situat chiar in spatele ventilatorului.

iV-Smart + implementeaza in mod ideal rezultatele din tehnologia aerospatiala si realizeaza o recuperare a caldurii de 87%.

Controlul se realizeaza cu controlerele obisnuite sMove S4 si sMove S8.

Specificatii  Dimensiune gaura in perete [mm]: 162-180

Grosimea peretilor cu tencuiala [mm]: 270

Debit de aer [m / h]: 8,5 - 29

Evacuarea aerului evacuat [m / h]: 17 - 58

Consum de putere [W]: 3

Emisia de zgomot [dB (A)]: 16 - 36

Recuperarea caldurii [%]: 87, valoare medie certificata Dibt

Puterea ventilatorului [W / (m3 / h)]: 0,15

Tensiunea de lucru [V DC] 6 - 16

Domeniu de aplicare [C]: -20 - 50

Diferenta standard a nivelului sunetului [dB]: 38 - 49

Clasa de eficienta energetica: A + / A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura