Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ventilator baie Quantum AX 100 cu motor EC fara perii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

300 lei Lei
Brand
Aerauliqa
Cod produs
wpg-110
Out Of stock
Descriere
Aerauliqa Quantum AX ventilatie baie mecanica descentralizata cu un singur debit pentru rulare continua. Ideal pentru aplicare in baie, toaleta si spatii mici / medii. Potrivit pentru a extrage aerul aspru direct catre exterior sau prin conducte de lungime scurta. Unitatile pot fi montate pe perete / panou, pe tavan si pe fereastra

SPECIFICATIE

Carcasa din ABS de inalta calitate ofera rezistenta la soc si de durata constructie robusta. Aerauliqa QUANTUM AX este terminata in alb RAL 9010 si sunt rezistente la UV.
Rotor unic de tip tip winglet, oferind o aerodinamica sporita proprietati, zgomot redus si crescut eficienta.
Motor cu perii ecologice de inalta eficienta protectie termica integrala, montata pe sigilate pentru viata rulmenti cu bile de inalta calitate.
Proiectat pentru rulare continua: adecvat si pentru functionarea intermitenta.
Diametru tub 100mm.

CARACTERISTICI SI AVANTAJE

Grad de protectie IPX4.
Capac estetic fata pentru modern design interior, usor de indepartat pentru curatare fara a fi nevoie de unelte.
Deflectoare aerodinamice de pe carcasa pentru a reduce turbulentele aerului si proiectate pentru a maximiza fluxul de aer.
Prevenirea rigida a spigotului optim deformare.
Consum redus de energie: motor CE optimizat pentru rulare continua aplicatii (24/24 ore).

Selectare multi viteza pentru a satisface diferite cerinte de ventilatie:

- treapta de viteza: poate fi selectata printre 3 optiuni fie in caz de aer epuizand direct spre exterior sau din instalatie conducta;
- Viteza de selectare BOOST (max 83m3 / h).

Componente din plastic complet reciclabile, prietenos cu mediul.
Dublu izolat: fara conexiune la pamant este necesara.
Testat la cele mai recente standarde: unitatile sunt testate in TUV Rheinland laborator recunoscut la Aerauliqa, adica informatii exacte, actualizate privind siguranta, performanta si nivel de zgomot care se poate baza.
Eficienta energetica testata independent laborator BRE (Marea Britanie) Proiectat si fabricate in conformitate cu EN60335-2-80 (Directiva de joasa tensiune) si Directiva EMC (electromagnetica Compatibilitate).

VERSIUNI Quantum AX (produsul actual)
Unitatea continua sa ruleze la cele selectate viteza de obraz. Viteza de stimulare este manuala activat prin cablul de tractiune, comutator la distanta sau senzor ambiental precum SEN-HY, SEN-PIR sau SEN-CO2.
Quantum AX HT
Unitatea este echipata cu un dispozitiv electronic circuit cu bord senzor de umiditate (reglabil de la 50% la 95% RH) si un cronometru (reglabil de la 0 minut la 30 de minute).
Operatie: cand procentul de relativa umiditatea este mai mare decat cea predefinita pragul, ventilatorul creste automat viteza.
Cand umiditatea relativa merge dedesubt, ventilatorul revine in functiune la viteza de incetare dupa depasire perioada a trecut.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura