Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Umidificator tubulatura HomEvap adiabatic pentru sisteme HRV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10374 lei Lei
Brand
Zehnder
Cod produs
HVHEPH
Out Of stock
Descriere
Umidificator tubulatura HomEvap este un umidificator, silentios si energetic, nu exista sanse de contaminare legionela. Umidificatorul HomEvap este conectat direct la un sistem de recuperare a caldurii. Umidificatorul este echipat cu un filtru legionella pentru a asigura siguranta si un incalzitor pentru a creste eficienta umidificatorului.

Umidificatorul este conectat la o sursa de apa si drenaj. Nu trebuie sa-l reumpleti. Functionarea HomEvap se bazeaza pe procesul natural de evaporare a apei.

Aerul uscat curge printr-o matrice de fibra de sticla absorbanta de apa si preia vaporii de apa de pe suprafata umeda. Acest lucru reduce temperatura si creste umiditatea.Acest proces este foarte eficient si consuma cea mai mica energie dintre toate umidificatoarele.

Alimentarea cu apa este limitata, deci nu exista risc de suprahidratare.

Avantaje: silentios, eficient din punct de vedere energetic, umple automat legionella Consideri important confortul in casa ta?

Sentimentul acela cald, confortabil si sigur de acasa? Acel confort pe care il poti realiza in mai multe moduri. De exemplu, un interior frumos, o canapea confortabila, o podea din lemn. Stiti insa ca un climat interior bun contribuie la confort?

Aveti mancarime la nivelul ochilor, dureri de nas sau gat, piele uscata sau soc static? Daca observati ca suferiti mai mult de astm? Apoi, aerul din casa ta este probabil prea uscat.

Aerul uscat din casa ta nu numai ca da probleme de sanatate, ci si podele care se micsoreaza si scartaie. Sau daune (fisuri / contractii) artei si antichitatilor.

Aerul uscat este o problema in multe familii. In special, locuitorii din case cu un sistem de recuperare a caldurii (HRV) sau alte echipamente de ventilatie, care se confrunta adesea cu aceasta problema.

Solutia este: creste umiditatea in casa.

In special in acest scop, am dezvoltat HomEvap. HomEvap, eficient din punct de vedere energetic, permite o crestere a umiditatii in casa dvs., reducand simptomele si sporind senzatia de confort.

HomEvap are, cu principiul sau adiabatic, un avantaj suplimentar; raceste aerul catre casa in vara fierbinte si imbunatateste efectele racirii nocturne. Acest lucru este deosebit de placut in apartamentele pentru batrani si bolnavi.

Avantaje Umidificator tubulatura HomEvap:  

reduce problemele de sanatate;
creste senzatia de confort;
are efect de racire vara;
protejeaza pretioasele podele din lemn, antichitati si arta;
reduce praful;
nu este vizibil.

Caracteristici

Dimensiuni LxBxH : 258 x 344 x 335 mm
Capacitate de umidificare : 0-4 litri
Consum de energie electrica : 20 VA, incalzitor activ 900VA
Apa maxima consum : 5 litri pe ora
Racord de alimentare cu apa : 3/4 filet intern cu racord la 4mm
Drenarea apei conexiune : 15 mm furtun bucsa 50cm
Volumul maxim de aer : 600 m3 / h
Racord de conducta : Standard R200 mm
Calitate apa: 9dgH, TDS350ppm

Masa: 6kg

Control prin:

- Controler wireless(RF) cu senzor de temperatura si umidiate, afisaj ( inclus)
- Modbus / bacnet via RLT
- HomEvAPP
- Higrostat extern activat-oprit
- Semnal external 0-10vdc
- Senzor external umiditate (0-10vdc)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura