Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Centrala recuperatoare de caldura Aerauliqa QR550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

9799 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Centrala ventilatie de recuperare a caldurii din intreaga casa, potrivita pentru instalarea pe verticala.

Specificatie

Carcasa ventilatorului exterior fabricata din tabla de otel galvanizat acoperit cu pulbere, oferind o constructie durabila si robusta. Unitatea ventilatie este finisata in alb RAL 9010.

Structura interna fabricata din EPP (polipropilena expandata) care ofera emisii fonice reduse si etanseitate maxima la aer si izolatie termica.
Motoare cu rotor extern EC montate standard pentru economisirea energiei. Prevazut cu protectie termica integrala, montat pe rulmenti cu bile etansi.
Rotor centrifugal curbat inapoi  echilibrat dinamic si actionat direct de motor pentru a oferi un flux lin de aer prin unitate.
Schimbator de caldura cu debit foarte eficient pentru a maximiza recuperarea termica Eficienta termica a schimbatorului de caldura pana la 90% (metoda de incercare in conformitate cu norma EN308.)

Caracteristici si Beneficii

Usor de instalat : suport de fixare furnizat pentru a agata unitatea cu usurinta de perete.
Panou frontal detasabil pentru acces rapid la filtre si schimbator de caldura.
Filtre G4 usor de demontat pentru curatare. Unitatea este, de asemenea, prevazuta cu accesoriul de filtrare F7 in partea de admisie.
Bypass fizic integrat pentru racire gratuita in sezonul estival: functionare automata in versiunea ABP, manuala in versiunea MBP.
Protectie automata impotriva inghetului pentru a preveni formarea inghetului pe partea de admisie a schimbatorului de caldura.
Doua gauri de drenaj pentru a satisface cerintele climatice.

Cum functioneaza

Centrala ventilatie de recuperare a caldurii in functiune continua (QR550) transfera caldura din aerul umed extras din incaperile umede in aerul proaspat incalzit care este canalizat in incaperile locuibile. Datorita sistemului de distributie a aerului usor de montat, fiecare mediu ambiant poate fi ventilat corespunzator: functia de crestere permite extragerea rapida a umiditatii crescute sau a nivelurilor de poluanti. De asemenea, ofera o instalare discreta si o operare foarte buna.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura