Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Ventilatie recuperare caldura

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Centrala ventilatie cu entalpie Aerauliqa QR280E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8749 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aerauliqa QR280E sistem de ventilatie centrala cu bypass automat si schimbator de caldura cu entalpie

Diametru_D_mm: 125,00
Debit de aer m3_h: 256

Centrala ventilatie cu recuperator caldura este destinat ventilarii continue a incaperilor. Functia de baza a dispozitivului de ventilatie recuperativa este transferul de energie termica din aerul cald de evacuare in aerul proaspat admis in timpul iernii. Ocolirea alimentarii cu aer (bypass) permite dispozitivului de recuperare sa functioneze mai eficient in anotimpurile de tranzitie (primavara / toamna) si vara noaptea. Ventilatia cu recuperare de caldura permite schimbul de aer in spatiile de locuit, reducand in mod semnificativ pierderile de caldura si cresterea eficientei energetice a cladirii.

Un sistem simplu pentru fiecare camera asigura o ventilatie adecvata - pompare rapida a nivelurilor crescute de umiditate sau aer poluat.
Schimbatorul de caldura de entalpie, iarna, returneaza umezeala din deseuri in aerul de alimentare curat, prevenind astfel aerul uscat din camera. Transferul de umiditate functioneaza pe principiul higroscopicitatii materialului de umplutura in lamele, astfel incat transferul de umiditate inapoi in camera are loc numai in zilele reci, iar in zilele fierbinti, cand este mai cald afara decat in ​​cladire, camerele sunt usor umezit. Schimbatorul de caldura permite o entalpie ridicata de caldura si umiditate.

Reduce caderile de presiune. Membrana polimerica antimicrobiana, rezistenta la bacterii, opreste dezvoltarea contaminarii mucegaiului si a aerului si blocheaza mirosurile.

Preincalzirea / racirea aerului proaspat reduce nevoia de incalzire suplimentara sau. aer conditionat. Motoarele cu perii EC reduc semnificativ consumul de energie.

Curatarea este usoara. Filtrele corect intretinute asigura un consum redus de energie, o functionare silentioasa si o functionare eficienta a dispozitivului.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura