Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Altecovent Srl

Ventilatie recuperare caldura
0753 967 762,

Despre noi

Trimite mesaj
Sisteme ventilatie cu recuperare de caldura centralizata si descentralizata

Avem o experienta mare in montarea si functionarea sistemelor HVAC si in satisfacerea nevoilor clientilor in legatura cu sistemele descentralizate.

Sistemele noastre sunt ventilator cu recuperare de caldura si de baie, care la compania noastra sunt de calitate superioare, de exemplu brandurile Aspira, Novingair, Aerauliqa si de calitate premium ca brandurile SEVi, Wafe, inVENTer si Komfovent.

La cerere oferim servicii instalare, carotare profesionala perete si montare unitate ventilatie profesional.

O unitate de ventilatie de recuperare de caldura, este cea mai eficienta solutie de aerisire din puct de vedere energetic, cu pierderi minime de caldura in case, pensiuni, apartamente, scoli si birouri, si cu cel mai scazut cost al energiei . Cu folosirea constanta acestor echipamente , obtinem un nivel ridicat oxigenului in aerul proaspat interior, fara poluanti, mucegai in mediul interior, in plus obtinem economii pentru costurile de incalzire si racire.

Pe tot timpul anului, fara deschiderea usilor sau a ferestrelor fara pierdere de caldura totala, dar cu Bypass de vara in sezonul cald la nopti, este important sa ai un schimbator de aer fara recuperare de caldura.
Produse si servicii:
sisteme ventilatie, ventilatie cu recuperare de caldura, ventilator baie, carotare montare ventilatie,  ventilator aerisire, centrala ventilatie, ventilatie descentralizata, ventilatie centralizata
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2018

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Altecovent Srl
Persoana de contact: Janos Tofalvi
Adresa: Nr. 836
Localitate: Corund
Judet: Harghita
Telefon: 0753 967 762
Website: http://https://ventilatiecurecuperarecal...