Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Espressor cafea Spinel Cialde Ciao

0 stars: 0.00 din 0 pareri

800 lei Lei
Brand
Spinel Cialde Ciao
Out Of stock
Descriere
Ciao, noul espressor de cafea de mici dimensiuni este solutia ideala pentru prepararea unei cafele atat acasa cat si la birou. Acest aparat este caracterizat de forme inovatoare si atragatoare fiind rezultatul colaborarii cu unul dintre cele mai importante studiouri de design industrial din Italia. Acesta este dotat cu un rezervor de apa de 1L, transparent, astfel incat nivelul apei sa poata fi usor controlat.

Espressor-ul beneficiaza de o optiune suplimentara si anume un sistem de economisire a energiei care opreste aparatul de cafea si il pune in modul "stand-by" dupa un timp presetat, avand ulterior o putere redusa de 400W ceea ce va permite sa economisiti considerabil consumul electric.

Noul sistem hidraulic patentat cu auto-curatare elimina toate impuritatile iar sistemul central de inchidere " cloche" ajuta la mentinerea unei mai mari stabilitati, o inchidere optima a pod-ului de cafea si prin urmare duce la obtinerea unei cafele care isi pastreaza aroma o perioada mai indelungata de timp chiar si dupa ce a fost preparata. Capacul din ABS permite un acces mai usor la componentele aparatului, simplificand intretinerea acestuia.

Caracteristici:

Putere: 400W
Capacitate rezervor de apa: 1L
Dimensiuni ( LxDxH ): 140 x 330 x 300
Greutate: 5.35 kg
Alimentare electrica: 230V/50 Hz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura