Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

M&D Business Srl

0741414141 - Ciobu Marius, 0757234144

Despre noi

Trimite mesaj
Bine ati venit la Vending Outlet Store !

Activitatea noastra este concentrata pe comercializarea automatelor Vending second-hand. In oferta noastra gasiti o gama variata de automate Saeco, Necta, Rhea, Bianchi, Gpe Vendors, Vendo si alte modele. Centrul logistic se afla in Bucuresti.

Informatii actuale:

- Informam partenerii actuali si potentialii clienti ca nu toate tipurile si modelele de echipamente sunt expuse pe site-ul nostru. Daca aveti o solicitare diferita de ceea ce veti gasi in paginile urmatoare, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.

- In oferta noastra veti gasi echipamente vending second hand, complete si in stare de functionare, retrase din locatii de pretutindeni din Europa dupa ce au fost inlocuite cu alte automate. Provenienta este externa (Italia, Elvetia, Germania, Olanda).

Majoritatea acestora nu sunt curatate si revizionate si se vand asa cum sunt. Pentru a mentine pretul cat mai mic, serviciile de curatare, revizie si setare al automatelor nu sunt incluse in preturile expuse pe site, dar daca se doreste efectuarea acestui serviciu (revizie completa) de catre echipa noastra, tariful practicat variaza intre 50-80 euro/bucata.

- Pentru cantitati mai mari (peste 3 bucati), va rugam consultati si sectiunea 'Lichidari de stoc'. Pretul cel mai mic este intotdeauna oferit la comenzile mari.

Clasificarea automatelor second-hand:

Stare perfecta: fara zgarieturi sau lovituri, complete, revizionate, curatate, testate si functionale. Arata ca noi, gata pentru locatie!
Stare foarte buna: fara sau cu zgarieturi neinsemnate, complete, testate, functionale, dar necuratate si nerevizionate.

Conditie buna: mici zgarieturi/lovituri, pot lipsi unele plastice, in rest complete si functionale, dar necuratate si nerevizionate.

Conditie medie: Zgarieturi medii si mici lovituri, unele plastice lipsa, in rest complete dar netestate, necuratate si nerevizionate.

De retinut:

- Preturile expuse sunt nete (fara Tva) si nu includ 'sistemele de plata' respectiv 'livrare la client'.

Conditii de plata:

- integral la livrare sau dupa caz, 50% avans sau rezervare, restul 50% la livrare. Nu se fac rezervari fara confirmarea platii unui avans !
Produse si servicii:
automate cafea, automate sandwich-uri, automate bauturi reci, Saeco, Necta, Gpe Vendors, Rhea Vendors, Vendo, distribuitoare automate noi si second-hand din stoc sau la comanda
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: M&D Business Srl
Persoana de contact: Ciobu Marius
Adresa: Bucuresti
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0741414141 - Ciobu Marius
Telefon mobil: 0757234144
Website: http://www.distribuitoareautomate.ro