Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sisteme de avertizare la incendiu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Brand
ARITECH
Out Of stock
Descriere
Instalarea unui Sistem de Incendiu este la fel de importanta ca si instalarea unui Sistem de alarma sau Supraveghere Video.

Incendiul provoaca daune atat din cauza flacarilor si fumului rezultat in urma arderii diverselor materiale dar si datorita apei folosite la stingere.

Sunt pierderi inevitabile si din acest motiv este necesara gasirea unei solutii optime de legatura intre sistemul de detectie la incendiu si sistemul de stingere adecvat.

VECTOR SYSTEMS ofera o gama completa de optiuni de detectie fum, temperatura, gaz, CO. Tehnologiile utilizate folosesc senzori cu camera de ionizare, senzori de temperatura, senzori cu camere optice,  senzori tip bariere de fum in infrarosu.

Echipamentele utilizate vin de la producatori reprezentativi pe plan mondial, principalul nostru furnizor de echipamente fiind reprezentanta din Romania a diviziei de securitate General Electric - Aritech.

Aparitia incendiilor este un eveniment aleatoriu. In acest caz avertizarea in caz de incendiu este obligatorie. Detectia incendiului trebuie sa poata fi semnalizata atat automat cat si manual.

Foarte important de stiut inca din faza de proiect al unei instalatii de acest gen ce tip de sistem de detectie si semnalizare incendiu  poate maximiza siguranta persoanelor din spatiile protejate si poate reduce la minim pierderile.

In afara de  detectia la incendiu, printre cele mai importante activitati din cadrul asigurarii sigurantei cladirilor sunt detectia la scurgerile de gaze si detectia monoxidului de carbon.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura