Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sistem de alarma pentru case si vile Aritech - Irlanda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1780 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Sistem de alarma pentru imobile, case si vile

Sistemul de Alarma se adreseaza tuturor celor care odata ajunsi cu stadiul constructiei la realizarea instalatiilor electrice, de cablu TV, Internet, Telefonie doresc si o instalatie de Sistem de alarma.

Sistemul de paza si alarmare la efractie avertizeaza la patrunderea in imobil, poate fi armat atat total la parasirea locuintei cit si partial, gen Parter, Etaj, Mansarda, Curte exterioara - armare perimetru.

Sistemul de alarma poate fi oricand exitins, upgradat dupa necesitati.        
        

KIT-ul de Sistem de alarma are preturi incepand cu 1780 RON (TVA inclus) si urmatoarele caracteristici de baza:


Centrala de alarma este de productie UE Irlanda sub marca Aritech-General Electric si dispunde de urmatoarele facilitati:

8-24 zone, 4 partitii, 4 iesiri programabile, 99 utilizatori, port serial RS232, cutie metalica sau de policarbonat,    loc baterie 12V/7.2Ah si module extensie, apelator telefonic incorporat, memorie 256 de evenimente, posibilitate transmitere evenimente la 6 numere de telefon din reteaua fixa sau mobila, posibilitate legatura dispecerat interventie rapida.

Tastatura de comanda cu afisaj LCD sau cu LED:

Reprezinta o interfata pritenoasa intre utilizator si sistemul de alarma; posibilitate diagnosticare stare sistem, taste functionale pentru armare/dezarmare.

Senzori tip contact magnetic:

Se instaleaza pe usi si ferestre, montaj aplicat, culoare alba(maro), distanta de operare 1-5 cm.

Senzori de prezenta tip PIR:

Senzorul sesizeaza miscarea in zonele protejate pe o distanta de 10-12m si deschidere 90 de grade, procesare semnal 4D, disponibil si in varianta imun la animale mai mici de 20kg.

Sirena de interior:

Se instaleaza in zona cu cea mai buna acustica, intr-un loc greu accesibil. Puterea acustica a sirenei 106 dB, protejata la taierea cablului sau la smulgerea din perete.

Sirena de exterior:

Se instaleaza la exterior, intr-un loc greu accesibil. Puterea acustica a sirenei 110 dB, protejata la sabotaj, la taierea cablului sau la smulgerea din perete.

Acumulator (baterie de back-up):

Reprezinta sursa suplimentara de alimentare a sistemului in cazul caderii tensiunii de la reteaua de 220V. Se instaleaza in cutia centralei Aritech. Sistemul poate functiona fara 220V pana la 48 de ore.

Sistemul ofra posibilitatea de suplimentare cu orice tip de senzori: de fum, de temperatura, de gaz metan, de monoxid de carbon, senzori de inundatie, senzori de soc sau de spargere geam. De asemenea se pot adauga module de comunicatie wireless pentru diversi senzori fara fir sau pentru controlul sistemului din telecomenzi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura