Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ascomi Trade Company
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Statie de dedurizare compacta AC60/A
705 €
Brand
AC60/A
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Statie compacta de dedurizare a apei, cu comanda automata a regenerarii. Vasul continand rasinile precum si rezervorul de saramura sunt asamblate intr-o sistem unitar compact. Gama de dedurizatoare AC, pentru debite si cicluri mici (1,2 – 2,4 m3/h, respectiv 60 – 150 m3 x F) reprezinta o solutie eleganta, de dimensiuni reduse, pentru dedurizarea apei din apartamente sau vile.

Toate materialele utilizate sunt non-toxice si specifice pentru uz alimentar. Coloana realizata din fibra de sticla ranforsata cu rasini poliesterice, rasina schimbatoare de ioni pentru dedurizare cu o mare capacitate de schimb si specifica pentru apa potabila, rezervor saramura – cabinet realizat din material plastic rezistent la socuri, vana automată de comandă cu ciclu de funcţionare în cinci etape (spalare inversa, aspiratie saramura si spalare lenta, clatire, reumplere rezervor saramura, functionare).
  
Statia de dedurizare este dotata cu vana de amestec pentru reglarea duritatii reziduale a apei.
  
Functionarea statiei este controlata de un programator electromecanic (zilnic/saptamanal), alimentat la tensiune joasa (12V) prin intermediul unui transformator incorporat.
  
Regenerarea răşinilor poate fi comandată fie automat (în funcţie programarea facuta) fie manual, prin simpla apăsare a butonului “MANUAL REGEN” situat pe programator.
  
Caracteristici tehnice:
-debit: 1.2 mc/h
- racorduri intrare/iesire: 1"
- capacitate ciclica: 60 mc x Fr
-continut rasini: 10 litri
Din Gura in Gura