Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Valnord
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cheag standard si astro
150 lei
Brand
Standard Astro
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cheagul Standard de Ied

Standard de ied este un produs integral natural obtinut prin prelucrarea ultimii parti a somacelor de ied ce au fost selectionate in precedenta la origine. Contine o parte din tesutul gastric al iedului.

Trebuie in consecinta dizolvat in apa rece iar inainte de administrare produsul rezultat trebuie sa se strecoare. Este un cheag cu o putere coagulanta 1/10000 aceasta fiindu-i data de o compozitie de 80% chimozina si 20% pepsina.

Acest tip de cheag, chiar si in situatia in care ii este necesara o "munca" in plus,  este utilizat datorita faptului ca reuseste sa dea o valoare mai mare branzeturilor prin aroma superioara si complexa alaturi de gustul persistent si rafinat.

Reuseste deasemeni sa dea un gust suav, usor picant chiar dupa o maturare de 45-60 zile (parmezanul are spre ex o maturare de 7 pana la 10 ori mai mare), lucru ce se dezvolta in timp reusind sa atribuie branzeturilor un gust picant si parfumat (tip parmesan).

Este ideal pentru branzeturile cu o maturare lunga dar in acelasi timp da gust si branzeturilor proaspete accentuandu-le gustul.
Din Gura in Gura