Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Valdivia Recruitment S.r.l.

Open your future!
021/ 312.60.96,

Despre noi

Trimite mesaj
Valdivia Recruitment este o companie in plina dezvoltare in domeniul resurselor umane. In activitatea pe care o desfasuram, beneficiem de o echipa tanara, dedicata si cu mult entuziasm.

Misiunea noastra este sa oferim solutii integrate in domeniul resurselor umane, prin dezvoltarea unor parteneriate de durata, bazate pe incredere si profesionalism, printr-o activitate care imbina experienta, expertiza si pasiunea pentru domeniu.

Potrivirea valorilor tale individuale cu cele ale organizatiei in care lucrezi este esentiala. Rolul pe care il ai la serviciu este parte din propria ta identitate. In fiecare om se afla resurse valoroase care asteapta doar mediul propice pentru a se manifesta.

Pentru ca intelege toate acestea, Valdivia Recruitment isi asuma rolul de consilier al tau in cariera si iti ofera oportunitatile de dezvoltare de care ai nevoie.

Pentru a intra in baza noastra de date, trimite un CV prin intermediul site-ului www.valdivia.ro (sectiunea Depunere CV) sau te asteptam la biroul nostru din Bucuresti, Sector 1, Bld. Iancu de Hunedoara, Nr.2, Bl.H6, Sc.A, Et.1, Ap.4.(Piata Victoriei). Pentru informatii suplimentare, contactati-ne telefonic: 021/312 60 69.

In urma furnizarii datelor cu caracter personal, conform legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor si sa solicitati stergerea acestora. Prin inregistrarea acestui curriculum vitae sunteti de acord ca Valdivia Recruitment sa prelucreze datele cu caracter personal declarate.
Produse si servicii:
recrutare si selectie, centre de evaluare pentru selectie si promovare, leasing de personal, analiza posturilor si intocmirea fiselor de post, evaluare psihologica
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Valdivia Recruitment S.r.l.
Persoana de contact: Mocanasu Elena
Adresa: Bld. Iancu de Hunedoara, Nr. 2 (Piata Victoriei)
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/ 312.60.96
Fax: 021/ 312.60.96
Website: http://www.valdivia.ro/