Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Chess Events Srl

Experti in sah!
0722 613128,

Joc de societate MicroMacro: Crime City

BG-318977_RO
Model:
BG-318977_RO
In Stock
Telefon:
0722 613128
Pret:
110 lei
 

Detalii produs

Bine ai venit in Crime City, un oras in care criminalitatea se ascunde dupa fiecare colt. Secretele fataleletaleidice, talhariile false  si crimele cu sange rece sunt la ordinea zilei. Politia locala nu mai poate controla ceea ce se intampla.

Prin urmare, este necesara munca unor investigatori abili. MicroMacro - Crime City este un joc cooperativ de cooperare de intre detectivi. Impreuna, jucatorii rezolva 16 cazuri penale dificile, determinand motive, gasind probe si condamnand faptasii. Un ochi atent este la fel de important ca un talent creativ pentru combinatie, pentru a dezlega totul toate misterele de pe harta orasului de 75 x 110 cm. In joc este inclusa si o lupa ca un mic ajutor.

Jucatorii aleg impreuna cazul pe care vor sa-l rezolve si iar unul dintre ei preia rolul de comisar. El va fi responsabil pentru citirea sarcinilor. Impreuna, jucatorii exploreaza harta orasului pentru a raspunde treptat la toate intrebarile de pe cartile de caz. Jocul se termina de indata ce ultima carte de caz a primit un raspuns corect.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Chess Events Srl
Persoana de contact: Campeanu Alin
Adresa: Calea A. Vlaicu, Bl. Z 26, Sc. C Ap. 4
Localitate: Arad
Judet: Arad
Telefon: 0722 613128
Website: http://www.magazinuldesah.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi